Wie zijn wij

Pure Base is een online coaching organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van partners, vrienden/vriendinnen en gezinnen. Wij coachen mensen op het gebied van: mindset, voeding en leefstijl. Wat wij hierbij erg belangrijk vinden is ontspanning, dit stimuleren wij dan ook bij onze klanten. Wij geven mensen de juiste handvaten voor een gelukkig leven en begeleiden ze naar een duurzame verandering.

Robin Albers Vitaal coach, NASM Personal Trainer, Founder Pure Base

‘’Het geluk zit in jezelf’’

Mijn voornaamste doel met koppels en gezinnen is dat zij weer gaan geloven in zichzelf en dat het geluk van binnen weer naar buiten gaat komen. Als je niet gelukkig bent in je doen en laten zal je ook nooit een prestatie kunnen neerzetten. Door mijn jarenlange ervaring als coach zijnde heb ik al vele mensen naar een gelukkiger leven mogen begeleiden. Door mijn eigen verleden waarin ik niet goed voor mezelf zorgde weet ik als geen ander wat het is om weer een dagelijkse prestatie te moeten leveren om voor een succesvoller bestaan te gaan. Dankzij onze unieke werkwijze waarin ik samen met mijn partner koppels en gezinnen begeleid op het gebied van fysieke prestatie en een sterke mindset, halen wij het beste in mensen naar boven. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zij zullen slagen en weer de regie zullen nemen over hun eigen leven.

Chiara Termini Mindset Coach, Human Energy Experience Coach, Allround Support, Founder Pure Base

“Leef niet met de dag maar stippel het uit, geef je leven koers en bewandel het pad zoals jij dat wilt

Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat het hebben van een doel en een sterke mindset je hele leven kan veranderen. Ik leef iedere dag in lijn met mijn eigen kernwaarden; gezondheid, liefde en geluk. Voor mij en m’n partner staat liefde voor verbinding, vanuit hier is ons doel ontstaan om koppels en gezinnen te coachen om samen voor een gezond en gelukkig leven te gaan. Samen ondernemen is samen geven en samen beleven. Beleef hoe het is om altijd de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te zijn. Ik neem altijd de volledige verantwoording over mijn leven en inspireer andere om dit ook te gaan doen.